петък, 10 юни 2016 г.

ДОБРЕ ДОШЛИ В РУБРИКАТА: (RE)VIEWS! + БОНУС: ТЪРСИ СЕ...






ДОБРЕ ДОШЛИ!

ТОВА Е РУБРИКАТА ЗА РЕВЮТА НА
ФИЛМИ,
МУЗИКА,
КНИГИ,
ИГРИ

И ДР.

Животът ни изглежда, като низ от непрекъснато повтарящи се дейности: ходене на работа, прибиране от работа, домакинстване, ядене, спане и т.н. и някак между другото, някак настрана остава забавлението...Всеки си има неговите "мании"... Неговият начин да разпуска...

А, аз реших да съчетая писането с моите "мании".

Тук ще четете моите (п)ревюта за определени филми, книги, музикални албуми, песни и много други.

Ще започна с няколко филма, понеже обожавам (меко казано) филмовото изкуство и неговите жанрове. Разбира се това , ще са ретроспективни ревюта за някои от вас, които ще са гледали тези продукции.

За мен повечето от заглавията, ще са нови и ще бъдат описани, коментирани, прясно-прясно, докато впечатленият ми са още "топли"... направо парят! Ще започна с един доста подценяван жанр, който гледам с удоволствие и ценя доста... 

Всъщност ревюто за въпросният филм, беше написано, преди тези приветствени думи.

Ще описвам всичко с което се сблъскам в различни сфери на изкуството и ми прави впечатление. Предполагам, че ще успея да вдъхновя някого от вас, да се впусне в изследване на напълно нови за него жанрове, с техните необятни територии.

Първите ми ревюта със сигурност, ще бъдат доста нешлифовани, но се надявам с течение на времето, те да се превърнат в нещо стойностно и добро. Критики и анализи, които да ви дадат отговор за определена творба.

Ще използвам и система за рейтинг от 1 до 5 която ви представям по-долу. Няма да превеждам какво означава описанието защото си е ясно, от пръв поглед. Това ще е моят личен рейтинг, които е по-скоро препоръка отколкото категорично мнение, което трябва да следвате! :) 
Приемам заявки за коментар и критически прочит, преглед на всичко без порнография! Можете да ми пишете на споменатата по-долу поща. Ако по някаква случайност сте издател на каквото и да било (без порнография) можете да ми пишете и да разчитате на позитивен критически подход  към продукта ви т.е. ВИНАГИ СЕ СТРЕМИМ ДА ОТКРИЕМ ПОЗИТИВНОТО И ДА ГО ПОКАЖЕМ!!! Но и лошите страни ще бъдат отбелязани... ЗАЩОТО МОНЕТАТА ВИНАГИ ИМА ДВЕ СТРАНИ ! :)
Междувременно се издирват хора, които обичат да играят видео игри, които имат възможността да тестват различни заглавия, да правят screen-shots, за да гостуват в тази рубрика... Разбира се, трябва да имат профил в Google+ за да мога да ги поканя в Blogger. Но, ако имате желание, моля пишете ми на maria_tgen83@abv.bg, като задължително напишете в "тема" за какво става въпрос.

Писма с прикачени файлове няма да се отварят и ще бъдат изтривани. Както и писмата без тема.

Този блог за момента е на доброволни начала и не се печели нищо от публикациите му. С две думи, каня хора, които обичат да творят! След време, може да се ориентираме към печелене чрез AdSense и да се плаща според приноса. 
Но това са далечни планове за сега!

Също така каня и художници (също на момента на доброволни начала), с цел споделяне на творчеството и евентуално добавяне на илюстрации към мои творби. Би било интересно.

Накрая не на последно място, каня автори! Автори, които за момента търсят изява, навсякъде, обичат да творят, заради самият процес на създаване, не заради материалните облаги.

Нужно е да имате:

* Профил в Google+ (за добро или лошо);
* Поща в Google (силно препоръчително );
* Направете си или си изберете характерен аватар;






©Юни 10, 2016. The World of Shell.

Няма коментари:

Публикуване на коментар