неделя, 6 януари 2019 г.

Coven: Нова реалност. Един свят, в който “Грийнхилските вещици” имаха приключения

Coven се развива, паралелно в два свята. В нашият в модерни дни и в фантастичната реалност от Сезон 3 на “Грийнхилските вещици”, в която четирите героини бяха заточени.  
21 ВЕК: 
В наши дни The Supreme/ Върховната - Мириел, се опитва да възстанови своето Сборище в хаоса на 21 век, борейки се със същества и злодеи нахлуващи от нейната вселена, включително и водачът на Уорлоците/Warlocks искащ си своето.
Тук идва Джесика Паркър от Грийнхил, защото действието се развива след финалния 5 сезон на вещиците. Госпожица Паркър не владее вече елемента Земя след последните събития. Дори самия факт, че е жива е чудо или лоша поличба.
Джесика вече е Ултимат/връхната точка от йерархията в света на Вещиците/ с повече сили от Върховната, евентуално. Като такава, тя е и новата цел на Уорлоците и Водачът им - Кенет Дрейкнийр.
Водачът на клана има нужда от дете, момче, което да има магически потенциал за да го наследи, а за целта обаче му трябва майка с магически потенциал.
Земята се превръща в бойно поле.
В ТЕРАНИЯ:
Ретроспективни моменти ни връщат обратно в Терания - измерение, в което са затворени всички фантастични същества от нашия свят, както и Сборище на вещици воюващи с Клан на Уорлоците. Битките са ужасяващи, но идва момент в който трябва да се сключи мир.
И тогава се появява познатата ни Несмира. Древната вещица, която заточи Четирите елемента в това измерение в края на Сезон 2. И разбира се нещата се “закучват”, защото част от вещиците искат мир, а друга част са готови на всичко, веднъж завинаги да сложат край на войните и размириците в Терания.
И така със сюжет развиващ се на два фронта “Coven” е тук за да развие Вселената на Грийнхилските вещици и да я обогати с нови герои и познати и непознати фантастични същества.

Няма коментари:

Публикуване на коментар